Hotel • Panzió • Kongres • Étterem • Kávézó

Hotel • Penzion • Kongres • Restaurant • CaffeFRANKO
ź. Štúra 11,
960 01 Zvolen

Szálloda recepciója:
+421/45/533 09 28
mobil: +421/908/801 880
fax.: +421/45/524 29 16
mail: recepcia@frankohotel.sk


F A C E B O O K
 


A Hotel Franko kiváló szolgáltatásaival kínál Önnek szálláshelyet Zólyomban. Elszállásolást a hotel és a panzió létesítményeiben választhat. A hotel közvetlenül Zólyom központjában található mindössze 50 méterre a főtértől és a sétálóutcától. Elegendő parkolóhelyet biztosít az elszállásolt vendégek számára. A Franko Hotel szálláshely szolgáltatások széles skáláját nyújtja a város látogatóinak és az üzleti ügyfeleknek is. A látogatók számára két és háromágyas szobák valamint az igényesebb vendégeknek apartman is rendelkezésére áll. kávézó és étterem szintén a hotelkomplexus része. A reggeli minden elszállásolt vendégnek grátisz. A Hotelben található wellness centrum is, melynek része a szauna és a turbó szolárium. Céges rendezvények megszervezését és kongresszusi szolgáltatásokat is kínálunk . A helységek felszereltsége alkalmas a különböző üzleti találkozók, iskolázások és szemináriumok megrendezésére. Alkalmazottaink valamennyi vendégünkkel szembeni egyéni és professzionális magatartása magától értetődő. Ha Besztercebányára látogat, ne felejtsen el betérni Besztercebányai, házhozszállítást is nyújtó pizzériánkba.

Panzió***

Panziónk csupán 30 méterre található a szállodától. 18 egy-, két- és háromágyas szobával rendelkezik, melyek pótággyal bővíthetők (37 ágy és 10 pótágy). Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, műholdas TV-vel, telefonnal és internetkapcsolattal...

több

Kongres

At present we have a private room in restaurant (in hotel building) with maximum capacity of 18 people and a private room in cafe (in pension building) with maximum capacity of 20 people at disposal. Congress rooms with bigger capacity are being planned.

több

Kávézó

Minden lépésnél érezni a valódi és eredeti kávé illatát, ezen kívül kevert italok gazdag kínálatával szolgálunk, nem kell töprengenie, hogy szabadidejét hol töltse el barátaival. Kecsegtető továbbá, hogy a kávézóban ingyenes a vezeték nélküli internet használata.

több